5 parasta vinkkiä lattiasi herättämiseen eloon keraamisilla laatoilla

Keraamiset laatat ovat täydellinen valinta kaikkiin kodin huoneisiin. Keramiikka tarjoaa täydellisen yhdistelmän kauneutta, kestävyyttä ja toimivuutta, joten se on pakollinen valinta ympäristösotureille ja perfektionisteille. Tavallinen laattalattia ei kuitenkaan todennäköisesti saa kenenkään sydäntä sykkimään. Entä jos haluat lattian, joka vain huutaa, että sinut huomataan? Sinun täytyy vetää laukusta jotain todella erikoista. Tässä on viisi parasta vinkkiä minkä tahansa lattian herättämiseen eloon keraamisilla laatoilla.

1. Vaihtele laattojen kokoa eri puolilla huonetta

Yksinkertaisin ja kustannustehokkain tapa luoda silmiä hivelevä laattalattia on yhdistää erikokoisia laattoja huoneen eri osiin. Jopa laatoilla, joilla on yhtenäinen väri, muotoilu ja rakenne, voit määrittää tietyt huoneen alueet yksinkertaisesti leikkimällä laatan koolla. Esimerkiksi suurempien laattojen käyttäminen huoneen keskellä luo luonnollisen katseenvangitsijan keskipisteen. Pienempien laattojen käyttäminen huoneen kehän ympärillä luo silmään miellyttävän rajapinnan.

2. Intersperse käsinmaalatut laatat

Käsinmaalatut artesaanilaatat täydentävät hyvin tavallisia keraamisia laattoja. Ne voivat sisältää aiheen, koristeen tai grafiikan, ja niitä voidaan käyttää reunuksen tai reunan luomiseen huoneen ympärille. Säästävästi käytettynä käsinmaalatut laatat voivat parantaa minkä tahansa lattian ulkonäköä, ja niitä voidaan käyttää menestyksekkäästi pohjareunojen luomiseen huoneen ympärille.

3. Luo lattiaaksentteja pienillä koristelaatoilla

Samalla tavalla kuin käyttämällä erikokoisia laattoja kiinnostuksen herättämiseen lattiaan, voit toteuttaa myös pieniä koristelaattoja. Keraamisia laattoja on saatavana laajalla valikoimalla malleja ja variaatioita värissä, koostumuksessa ja ulkonäössä. Koristelaatat ovat upea lisä mihin tahansa keraamiseen laattalattiaan, jos valitset ilmaisia ​​kuvioita. Esimerkiksi punertavassa lattiassa voidaan käyttää pienempiä mustia laattoja joko reunana tai satunnaisesti koko lattian välissä.

4. Luo hybridilattia

Yksi parhaista tavoista luoda huomiota herättävä lattia on käyttää keraamisia lattialaattoja yhdessä toisen materiaalin, kuten puun, kanssa. Puiset lattialaudat tai puulaatat täydentävät keraamisia laattoja erittäin kauniisti. Voit esimerkiksi käyttää kuusikulmaisia ​​keraamisia laattoja luodaksesi saaren huoneen keskelle puisilla lattialaudoilla. Vaihtoehtoisesti parkettipuulattia voidaan sekoittaa keraamiseen laattalattiaan, jolloin syntyy mukava kontrasti eri värien ja tekstuurin välille.

5. Luo seinämaalaus

Quarter-designlaatat vaativat neljä laattaa tehdäkseen täydellisen kuvion lattialle tai seinälle. Tämäntyyppinen laatoitus sopii erinomaisesti seinämaalauksen luomiseen keraamisten laattojen joukossa. Seinämaalaukset ovat ihanteellinen tapa herättää kiinnostusta keraamista laattalattiaa kohtaan.

Johtopäätös

Nämä ovat vain muutamia tapoja herättää lattiat eloon keraamisilla laatoilla. Jos harkitset keraamisten laattojen ostamista Calgarysta, kerro meille suosikkisuunnitteluideasi. Jätä meille kommentti ja jaa ideasi kanssamme alla olevaan tilaan!

Comments are closed.