5 laadukasta hosting-yritystä, jos haluat oman itseisännöidyn WordPress-sivuston

Tiedän, että et halua työskennellä kaapissasi koko päivää, ja jos olet viettänyt aikaa Internetissä, tiedät, että kaikki yrittävät tällä hetkellä rakentaa verkkoliiketoimintaa. Ajatteletko kokeilla sitä itse? Jos haluat aloittaa, se tulee todennäköisesti olemaan WordPressin kanssa, koska sen avulla “ei-tekniset” ihmiset voivat rakentaa sivustoja helposti, mutta jos haluat rakentaa itseisännöidyn sivuston, tarvitset isännöintipalveluntarjoajan ja aiomme katso joitain parhaista aloitusta varten tilanteestasi riippuen.

Isäntä Gator

Host Gator on yksi parhaista vaihtoehdoista aloittelijoille, kun he aloittavat, koska niiden hinnat ovat erittäin alhaiset. Niitä ylläpitää sama yritys kuin Blue Host, paitsi jos käytät Host Gatoria, voit maksaa kuukausittain sen sijaan, että maksaisit kertakorvauksen ensimmäiseltä vuodelta. Kumpikin vaihtoehto on periaatteessa sama taustajärjestelmässä, ja saat silti laadukasta asiakaspalvelua. Jaettu isännöinti riittää varmasti aloittamaan, ja voit aina etsiä muualta, kun liikenne nousee pilviin.

WP moottori

Google rakastaa verkkosivustoja, jotka latautuvat erittäin nopeasti, ja WP Engine on suunniteltu erityisesti WordPress-sivustoille, jotka saavat valtavan määrän liikennettä joka kuukausi. Riippumatta siitä, kuinka paljon liikennettä saat, verkkosivustosi ei hidastu ja vierailijasi ovat aina tyytyväisiä. Et myöskään voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että nopeampi verkkosivusto lisää tulosprosenttiasi. Ne ovat tietysti paljon kalliimpia kuukaudessa, mutta jos aiot skaalata nopeasti ja odotat virusliikennettä, ne ovat hyvä yritys työskennellä.

Web-synteesi

Voisi sanoa, että Web Synthesis ja WP Engine ovat vanhoja kilpailijoita, koska ne kohdistavat samoja asiakkaita, mutta niiden välillä on muutamia pieniä eroja. Web Synthesis on StudioPressin takana oleva yritys, jossa voit poimia upeita teemoja Genesis-kehyskokoelmasta. Jos päätät ensisijaisesti käyttää WordPressiä, on suuri mahdollisuus, että päädyt käyttämään Genesis-teemaa, koska aloittelijan on helppo muokata niitä, joten Web Synthesis olisi paras vaihtoehto.

Länsi-isäntä

West Host on yritys, josta kuulet yleensä ihmisiltä, ​​jotka haluavat pysyä poissa Host Gatorista, kun he eivät vielä ole valmiita maksamaan kalliimmasta palvelusta. Tämä on hyvä alussa, ja West Host on loistava valinta, jos et odota yrityksesi räjähtävän yhdessä yössä. Se on luotettava ja asiakaspalvelu erinomaista, vaikka et maksa paljoa kuukaudessa. Kuten kaikilla muillakin yrityksillä, on aina tapoja päivittää palvelusi, jos alat menestyä liian hyvin jaettuun isännöintiin.

Byet isäntä

Ainoa syy, miksi mainitsen tämän vaihtoehdon, on se, että se on ilmainen ja tiedän, että 5 dollaria kuukaudessa saattaa olla joillekin ihmisille liikaa. Voit silti rakentaa itseisännöidyn WordPress-sivuston Byet Hostin avulla, mutta sinun on vain oltava varovainen, koska ilmainen tarkoittaa selvästi, että se ei ole täydellinen. Esimerkiksi, en luottaisi useimpiin palveluntarjoajiin varmuuskopioimaan sivustoani jatkuvasti, joten jos käyttäisin täysin ilmaista ratkaisua, varmistaisin, että varmuuskopioin sivustoni ulkoisille kiintolevyille viikoittain klo. minimi.

Aloita heti

Pääset käyntiin hetkessä, jos valitset jonkin näistä yrityksistä aloittaaksesi, mutta muista vain, että et ole sidottu mihinkään, koska verkkosivustosi on itseisännöity ja voit aina siirtää sen. Tee vain varmuuskopiot useille kiintolevyille ja rekisteröi verkkotunnuksesi erilliselle yritykselle turvallisuussyistä.

Comments are closed.