4 syytä, miksi pienyrityksesi pitäisi palkata freelance-kirjoittaja nyt!

Pienen yrityksen pyörittäminen on tarpeeksi vaikeaa ilman kaikkia ylimääräisiä hattuja, joita meidän joskus vaaditaan käytettäväksi. Ongelmat alkavat todella kasaantua, kun joudumme ottamaan rooleja, joihin emme todellakaan ole perehtyneet. Miten meidän pitäisi pystyä tekemään jotain niin erikoista kuin sisällön kirjoittaminen tai markkinointi, jos vahvuutemme on jossain täysin vieraassa ? Tässä artikkelissa tarkastellaan freelance-sisällön kirjoittajan roolia ja sitä, kuinka nämä kaverit ja tytöt voivat lisätä vakavaa lisäarvoa pienelle yrityksellesi ilman, että he maksavat käsiä tai jalkaa. Joten jos olet päättänyt, että keskinkertaisella sisällölläsi on juuri aikansa, lue tämän artikkelin loppuosa, niin katsotaan, voiko tästä artikkelista olla sinulle apua!

Asiantuntijat

Älä tee virhettä, sillä freelance-kirjoittajat ovat erittäin hyviä siinä, mitä he tekevät, koska he tekevät harvoin mitään muuta. Aivan kuten sinä, nämä ovat alan parhaita, eikä heidän koskaan odoteta pystyvän tekemään sitä, mikä tekee sinusta erityisen, joten miksi sinun pitäisi yrittää tehdä sitä mitä he tekevät menestyksellä? He tietävät tarkalleen, mitä kierrosta lisätä mediakampanjaasi, ja he ymmärtävät yleensä markkinoinnista paljon enemmän kuin koskaan. Joten miksi et luovuttaisi ohjat hetkeksi ja katsoisi, mitä eroja niillä on koko seudulle?

Nopeus on pääasia

Sen lisäksi, että olet kaukana maailman parhaasta kirjoittajasta, sisältösi luomiseen menee luultavasti ikuisuus ja päivä. Kun päädyt vain keskimääräiseen kopioon, kysy itseltäsi, onko tämä toiminta niin kustannustehokasta kuin haluat sen olevan. Oikea-aikaisen ja taitavan kirjoittajan palkkaaminen on varmasti oikea tapa edetä, sillä nämä kaverit eivät voi vain luoda upeaa sisältöä, vaan he voivat tehdä sen yleensä 24 tunnissa tai vähemmän!

Ne eivät ole kalliita

Okei, pienyrityksessä on muutakin kuin rahaa, mutta kun sitä ajattelee, tulot ja menot ovat melko tärkeitä. Sisällöntekijän palkkaaminen tietyllä hinnalla on hyvä idea varsinkin, kun tarkastellaan hintoja, joilla he voivat työskennellä. Unohda tuntitaksa, maksamalla noin 50 taalaa artikkelista, joka voi voittaa sinut lukemattomia konversioita, täytyy olla älykäs raha.

Työskentele tarvittaessa

Nämä kaverit ovat valmiita työskentelemään taikojensa kanssa aina, kun tarvitset heitä, ja kun heidän työnsä on tehty, voit arkistoida heidät, kunnes tarvitset niitä seuraavan kerran. Sinun ei tarvitse pitää niitä pidikkeessä, ja ne ovat aina valmiita seuraavaa projektiasi varten. Monet freelance-kirjoittajat voivat tarjota sinulle ilmaisia ​​näytteitä ja jopa melko arvokkaita markkinointineuvoja osana koko pakettia.

Toivomme, että ajattelet nyt hieman enemmän freelance-kirjoittajien palkkaamista, koska he voivat todella vaikuttaa betoniuniversaalien korjausliiketoimintaasi!

Comments are closed.