3 syytä, miksi pienyrityksesi tarvitsee virtuaalisen avustajan nyt!

Jos pienyritykselläsi menee erittäin hyvin, mutta alat kamppailla arjen tehtävien kanssa, miksi et harkitse virtuaalisen työntekijän hankkimista? Nykyään näyttää siltä, ​​​​että nämä pojat ja tytöt ovat kuukauden maku, ja tässä artikkelissa tarkastellaan joitain erittäin hyviä syitä, miksi näin tapahtuu. Näet, VA: n palkkaamisen todelliset kustannukset eivät ole paljon, kun otat huomioon sen tosiasian, että saatat viettää aikaasi tekemällä jotain paljon arvokkaampaa todelliselle brändillesi. Jos olet hieman työnarkomaani ja huomaat jokaisen työpäivän lopussa, että sinulla on enemmän tekemistä kuin aloittaessasi, tästä artikkelista on ehkä apua. Joten käytä seuraavat 5 minuuttia sisällön tutkimiseen ja toivottavasti näet lopulta valon virtuaalisen tunnelin päässä.

Tehtävälista

Tämä sattuu olemaan useimpien pienyritysten elämän uhka ja hyvästä syystä. Mitä menestyvämmäksi yrityksesi sattuu olemaan, sitä enemmän työtä tarvitaan pysyäksesi tahdissa. Olet vain ihminen ja sen sijaan, että yrittäisit mahtua jokaiseen päivään enemmän tunteja, voisit delegoida suuren osan näistä tehtävistä henkilölle, joka osaa tehdä niistä monia jopa paremmin kuin sinä. Positiivisilla toimilla et vain vapauta paljon arvokasta aikaa, vaan tunnet myös olosi jonkin verran vapautuneeksi kauppaan!

Budjetin perusteet

Okei, olet taitava henkilö, jolla on yritys, joka pystyy tuottamaan vakavia tuloja, joten miksi olet jumissa suhteellisen vähäpätöisten tehtävien parissa suurimman osan päivästä? Palkkaamalla oman VA:n, joka osaa käyttää Exceliä ja muita Officen työkaluja paremmin kuin sinä, saat omaa asiantuntemustasi käyttöön todella mielenkiintoiseen ja kannattavaan työhön. Ajattele tätä todellisena sijoitetun pääoman tuottoprosenttina, niin alat pian tulla noin. Sen sijaan, että ajattelisit 10 tai 20 taalaa tunnissa, jonka virtuaaliassistentti maksaa sinulle, ajattele arvoa, jonka saat takaisin, jos sinulla on enemmän aikaa liiketoimintastrategiasi suunnitteluun.

Parempi kuin Todellinen Asia

Jos sinulla on melkein mahdollisuus ottaa tosielämän avustaja, miksi et pysähtyisi ajattelemaan ennen mainoksen sijoittamista? Koska koko- tai jopa osa-aikaisen työntekijän palkkaamisesta aiheutuvat kustannukset ovat usein suuremmat kuin hyödyt. Sinulla on kaikenlaisia ​​työntekijöiden vastuita harkittava, ja myös vakuutuksesi osuu kohdalleen. Sinun on käytettävä hirvittävän paljon aikaa näiden henkilöiden kouluttamiseen, ja se heikentää muita roolejasi. Toisaalta VA voi sijoittua mihin tahansa työhön, joka sinulla on mielessäsi, ja kun projekti on ohi, ne voidaan jättää pois seuraavaan kertaan!
Käytä näitä syitä hankkiaksesi VA ja katso kuinka hyvin betoniuniversel-betonikorjauksesi pärjää!

Comments are closed.